Sponsor in de Spotlight: Heemskerk Makelaardij En Assurantien

Sponsor in de spotlight! Als vereniging zijn wij onze sponsors super dankbaar en daarom willen wij komende tijd onze sponsors graag in de spotlight zetten. Bericht van onze sponsor #HeemskerkMakelaardijEnAssurantien:

“Als jarenlange sponsor vinden wij het een mooie vorm van waardering dat wij voor de BKN website/social media een stukje mogen schrijven.

Wij zijn Heemskerk en de rode draad in ons werk? Dat bent u. We kunnen nog zo goed met onroerend goed zijn, sterk in verzekeringswerk, de beste hypotheken aanbieden of interessante beleggingsobjecten hebben: zonder tevreden klanten heeft dat weinig zin. Daarom verkopen we bij Heemskerk geen dertien-in-een-dozijnadviezen. We zijn van de dienstverlening op maat. Daarom vindt u hier geen lang verhaal over al onze diploma‚Äôs, registraties en certificaten (die we uiteraard wel hebben). Daarom ook geen ingewikkelde overzichten vol onbegrijpelijke terminologie. Daar zit u toch niet op te wachten? We maken het u gewoon graag makkelijk. En wilt u toch het naadje van de kous weten? Geen probleem, dan vertellen we u graag meer.”