Resultaten najaarscompetitie

De najaarscompetitie zit er weer op. Alle wedstrijden zijn gespeeld en de resultaten zijn bekend. Team 1 heeft zich mooi gehandhaafd in de 1e klasse met een 4de plek. Een goed resultaat als je voor het eerst in deze klasse speelt. Team 2 is kampioen geworden in de 5de klasse! Toppers! Dat betekent volgend jaar een nieuwe uitdaging in de 4de klasse. Helaas zonder Marcel want hij heeft besloten dichter bij huis te gaan badmintonnen.  En team 3 is in de zesde klasse 4de geworden. Het was weer een mooi competitieseizoen, met dit jaar een nieuwe trainer, Ton, aan het roer.

Inmiddels staat de herencompetitie weer voor de deur. Zij spelen dit jaar in klasse A nadat zij vorig jaar kampioen zijn geworden in klasse B. Helaas is het niet gelukt om weer een damesteam bij elkaar te sprokkelen. Vanwege andere privéverplichtingen en omstandigheden zijn er te weinig dames die zich 100% kunnen inzetten voor het team. Volgend jaar misschien beter. De dames hoeven zich echter niet te vervelen. Komende maanden worden verscheidene toernooien georganiseerd bij andere verenigingen en het New Age Toernooi 2018 door onze eigen verenging!

Ook de jeugdcompetitie is weer van start gegaan. Jeugdteam 1 heeft de eerste wedstrijd inmiddels al gespeeld in de U15 afd. 5. Helaas een verliespartij van 2-6 tegen Hillegom maar wij hebben er alle vertrouwen erin dat zij hun uiterste best gaan doen en gedurende de competitie zullen groeien! Extra aanmoediging is natuurlijk altijd welkom.  De eerste thuiswedstrijd van beide jeugdteams is op zaterdag 24 februari en begint om 9.00u!